Uw Groenteman

Vers, Verser, Verst!

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij ons altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn. De Echte Groenteman vult iedere dag zijn winkel met een keur aan eerste klas kwaliteitsproducten. 

Bij De Echte Groenteman krijgt u alleen maar dagverse producten! Hij probeert hierbij een zeer divers assortiment te hanteren en dit voor een acceptabele prijs. Ook primeurs probeert hij altijd voor u te scoren. Zo zal hij altijd als een van de eersten de Hollandse Aardbei in zijn assortiment hebben. Of wat denkt u van Raapsteeltjes, Postelein of die overheerlijke Asperges?


Advies

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij u iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Wij zijn uw persoonlijke voedingsadviseur. Wilt u de meloen nu of over drie dagen eten? U krijgt ready to eat fruit of fruit dat over een paar dagen rijp is. Nooit meer onrijp of bedorven fruit! Of voelt u een verkoudheid opkomen of voelt u zich grieperig? Wij hebben altijd het juiste 'medicijn' in huis! Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kunt u altijd bij ons terecht!

Passie

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was... het is een specialist geworden. Iemand die zich gespecialiseerd heeft in het werken met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen. De Echte Groenteman zijn vooruitstrevende en gepassioneerde ondernemers in Nederland. Een ondernemer met oog voor de toekomst, maar die ook tracht om het goede uit het verleden te behouden. Met passie en overgave beoefent hij zijn vak, waar de ambachtelijkheid vanaf druipt.


Openingstijden

Maandag: 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Contact

Groenteman Yne en Hinke van der Meulen
Bilgaardpassage 7
8918HR Leeuwarden
T: 058-2661011
M: ynevandermeulen@hotmail.com

KvK: 01020966
BTW: 803512545